Daar sta ik dan als kersverse ondernemer aan het roer van Wil zelf. Dat ging niet vanzelf.

 

Vele jaren geleden wist ik al wat ik wilde maar door de overtuigingen van anderen heb ik me vaak de verkeerde richting in laten sturen. Om weer de goede richting uit te kunnen gaan heb ik moeilijke beslissingen genomen. Met lef en doorzettingsvermogen heb ik mijn leven weer op de rails gezet.Op iedere kruising heb ik vanuit mijn eigen waarden en normen gekozen voor de beste route van dat moment en ben ik gekomen waar ik nu ben. Daar ben ik heel trots op.

 

Vanaf nu maak ik mijn keuzes op basis van mijn eigen drijfveren, talenten, waarden en normen zodat ik mijzelf kan sturen naar een voor mij succesvol leven.

 

Met Wil zelf, geef ik mezelf de mogelijkheid mensen in hun kracht te zetten die zelf iets willen gaan waarmaken. Werken aan hun toekomst en daarnaast willen genieten van het leven.

 

Ik werk vanuit de volgende visie:

Om mensen in hun kracht te kunnen zetten moeten zij zelf willen realiseren, willen beschikken over de benodigde kennis en de juiste houding ontwikkelen zodat ze zichzelf kunnen stimuleren datgene te doen wat nodig is om de eigen doelen te realiseren. Het is mijn uitdaging om de juiste tools aan te reiken om die mensen in hun kracht te zetten.

 

Meer lezen over de missie en visie van Wil zelf?