15 februari 2016 is de dag dat deze website en Wil zelf het levenslicht zien.

Met trots presenteer ik Wil-zelf.nl

 

Wil zelf omdat ik het iedereen gun vanuit zijn eigen drijfveren en talenten een fantastisch geïnspireerd leven te kunnen leven. Wil zelf omdat ik mijn kracht, expertise en ervaring wil inzetten om anderen te ontwikkelen.

 

Meer dan twee jaar loop ik al met een idee en heb dit gaandeweg uitgewerkt. Andere mensen hebben mij geïnspireerd verder te gaan en buiten de kaders te denken. Dit heeft me veel prettige gesprekken en inzichten opgeleverd die me versterkt hebben. Het heeft me steeds veel energie gegeven wat maakt dat ik vol vertrouwen Wil zelf presenteer.

 

Het was voor mij de gewoonste zaak van de wereld om andere mensen te helpen wanneer dit nodig was. Ik wilde meer en ben gaan studeren.
De opleiding Opleidingskunde,Training and Development heeft mij vele technieken geleerd met betrekking tot het opzetten uitvoeren en evalueren van leertrajecten. Vanaf 2007 heb ik met veel plezier mijn passie in een professionele omgeving verder ontwikkeld. Het heeft me veel voldoening gegeven lerenden en begeleiders van lerenden te versterken. Het begeleiden van lerenden wil ik vanuit mijn eigen visie voortzetten.

 

Met deze website hoop ik jou te inspireren het beste uit jezelf te halen.

 

Veel leesplezier,

 

 

Wil zelf

 

Ilze Arts

Bachelor of Education

 

Pionierstraat 26

5445 AC Landhorst

0622547098

 

contact@wil-zelf.nl