Kom tot een leven vol vervulling waarin het lijkt dat de tijd stil staat. De tijd stil zetten is natuurlijk niet mogelijk. Wel kun je dingen gaan doen waardoor je de tijd vergeet. Dit zijn vaak dingen die je inspireren en waar je goed in bent. Door nog beter te worden in datgene wat leuk is ga je het nog meer waarderen. Ieder talent is anders en kan op meerdere manieren ontwikkeld worden zodat het perfect past in het leven van alle dag en het voldoet in onze maatschappij.

Door hard te werken en eerlijk terug te kijken ontdek je zwakke plekken en kun je deze verder verbeteren. Het verbeteren kan op meerdere manieren. Als het opdoen van kennis saai of moeilijk is kun je ervoor kiezen te gaan leren met visuele beelden. Het geheugen trainen of leren concentreren en je eigen houding aanpassen.

Kom er achter waar je zwakken plekken zitten en werk er aan.  Zet jouw tijd steeds vaker stil om datgene te doen wat je voldoening geeft. Leuke bijkomstigheid is dat je omgeving hier van mee geniet en dat … levert weer andere leuke momenten op.

 

Wat heb jij nodig om sturing te geven aan jouw talent?