Iedere traject start met een uitgebreide intake. In de intake maken we kennis met elkaar en ontdekken we of er een klik is. Daarnaast bespreken we of jouw specifieke vraag aansluit bij onze ervaring en expertise. Indien er geen goede match is verwijzen wij door. Indien je zelf twijfelt of de Wil zelf expertise niet aansluit op  jouw vraag gaat het traject ook niet door. Ieder leertraject start altijd vanuit wederzijds vertrouwen.

 

Na het inventariseren van de vraag en randvoorwaarden gaan we gezamenlijk een leertraject opstellen. Naast het doel bespreken we hier jouw meest favoriete leerstijl, waarop de in te zetten leertechnieken gebaseerd zullen worden. Denk hierbij aan de meest prettig manier van leren, de benadering van het leren gezien vanuit de eigen overtuigingen en het gene wat jou raakt of juist niet. Hoe de te leren activiteiten in je huidige leven te passen zijn.

 

De uitvoering van het leertraject is persoonlijk en op maat. Het gaat er om waar jij energie van krijgt. Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor jouw invulling van het leertraject. Iedereen heeft een vat vol mogelijkheden. Jij bepaalt welke je benut en ontwikkelt om jezelf en je omgeving te verrijken. Succes is niet af te dwingen. Succes is altijd een samenspel van jezelf en je omgeving.

 

Mensen die om advies vragen wil ik graag op een professionele wijze te woord staan. Dit kost veel tijd. Het is een bewuste en ook duurzame keuze om zo veel mogelijk via het web te werken. Het voelt heel goed om geen extra reistijd te hoeven maken om elkaar te kunnen ontmoeten. Zo leveren we een kleine bijdrage aan het behoud van onze leef- en leeromgeving.