De ontwikkelaar van de trainingsmodule is tevens je begeleider/mentor/coach/sparring-partner. Alle trainingsmodules zijn op basis van een goed doordacht didactisch concept ontwikkelt.

Een goede begeleider/mentor/coach/sparring-partner:

  • Is er als je die nodig hebt
  • Ziet wat jij niet ziet
  • Helpt je om te achterhalen wat jouw doorbraak in de weg staat
  • Kun je bellen of een berichtje sturen om te sparren over lastige kwesties.

Het allerbelangrijkste aan een goede begeleider/mentor/coach/sparring-partner is dat je deze persoon eerlijk durft te vertellen wat er echt speelt en waar jouw pijn zit. Wanneer je toe bent aan een goede begeleider/mentor/coach/sparring-partner wil ik graag naar je luisteren en je helpen. Met mijn opleidingskundige expertise, empathische krachten en levenservaring gaan we dan jouw leervragen omzetten in een voor jouw passend leerplan. Het leerplan kun je zelf in de toekomst zo vaak als je zelf nodig vindt bijstellen. Je weet namelijk nooit hoe je toekomst er gaat uitzien.

Iedere leervraag vraagt om andere oplossingen. Ik wil graag met je op zoek naar De oplossing voor jouw leervraag. Er zijn veel begeleidingsvormen die ik eerder heb ingezet. Als afgestudeerd opleidingskundige put ik uit een groot assortiment aan begeleidingstechnieken, leervormen, leerstrategie├źn, leermethoden, werkvormen en leertools om in te zetten. Ieder mens is anders, iedere levensfase is anders.

 

Stel jouw leervraag via mail of telefonisch.
Ik kijk er naar uit.

 

Online zijn wij bereikbaar via:

contact@wil-zelf.nl

 

Tijdens alle bijeenkomsten zijn wij niet telefonisch bereikbaar.

We reageren dagelijks op ingesproken berichten en e-mails

06  2254 7098

 

Bedankt voor je vertrouwen in Wil zelf Leeroplossingen.

 

Ilze Arts

 

Oprichter

Wil zelf Leeroplossingen

Bachelor of Education

 

KvK nr: 65410475

btw-nummer: NL 001759762884